top of page

De glimlach van je kind


Mijlpalen te over: hij is er en hij lacht!!!

Eerder schreef ik over co-regulatie bij een foto van mijn nichtje, nu mag ik het ervaren bij mijn eigen zoon. Hij lacht het meest naar ons, wij weten hoe we hem het beste kunnen troosten, maar hij voelt het ook als ik onrustig of bezorgd ben wat in deze pandemische tijden echt geregeld voorkomt. Als hij huilt voel ik dat in mijn borsten.

Co-regulatie is iets magisch.

Gelukkig laat hij zich overigens ook heel positief co-reguleren door allerlei anderen, na eventjes de kat uit de boom te hebben gekeken. Ook wel door vreemden, maar liefst toch door opa's en oma's. En daar genieten wij dan weer bijna net zo erg van als dat hij zich door ons laat co-reguleren. PS. We kangoeroeën wat af natuurlijk en dus maakte ik ook een foto van ons samen in kangoeroepak voor op het werk.

bottom of page